...Závahy a umyšlení...

Ukaž, co dokážeš Ty

2. 11. 2020 13:31
Rubrika: Nezařazené

Ukaž, co dokážeš Ty. Víc než umím snít. Udělej nemožné věci pro nás, možné jen pro Tebe. 
To jsou slova písně - modlitby, kterou se teď velmi rád a často modlím. Dokonce jsem si přidal záložku do svého prohlížeče ať ji pořád nemusím hledat a mám ji po ruce vždy když je potřeba. 

Poslední týdny jsou pro mne trochu zvláštní. Zavřené kostely, zavřené možnost, zavřený já. A nebo naopak otevřené možnosti a otevřené cesty pro mne? 
Vše začalo při jedné mši svaté. Náhle mě nějak (mrk, mrk) napadlo co takhle spojit dvě věci které mne baví do jedné a začít točit nový formát videí. Můj brácha to trefně popsal takto:

"Žil byl jeden chlapec, který se po maturitě vydal na rok na zkušenou, zakotvil na DCŽM Mamre. Tam začal sbírat "věci do krabice". Zde klobouk, tam brýle nebo tričko, od někoho čepice. Přikoupil paruky a vousy, aby dělal jako týmák víkendový program pro mládež. 
Pak šel na teologii, v létě byl vysvěcen na jáhna. A opět sbíral. Zde zkoušky předmětů, tam články, od profesorů rady, od osobností svědectví života. 
Přidal odhodlání, zahodil ostych, nabídl svou tvář i hlas.
Co vše je před ním? Jaký "program" nám chystá? Kam se dostane poselství? A kdy získá tisíc odběratelů?" 

Tak jsem nějak začal. A to i díky podpoře lidí okolo mne. Totiž mimojiné s tím podivným nápadem přišlo i jméno jedné osoby, střihačky, bez které by ta videa nevznikla a nevznikala. A tak se to opravdu začalo dít. A lidé začali videa sledovat.  
A dokonce nemálo začalo psát, že jsou povzbuzení, oslovení. Reagují lidé "kosteloví" i "nekosteloví", mladší i starší, a reakcí není málo. 

Zdálo by se, že se rozjíždí skvělá kariéra a přitom je to celé postavené na té modlitbě, kterou jsem zmiňoval na začátku. K něčemu se přiznám. Jsem zamilovaný do Ježíše. A dokonce toto zamilování už přešlo i v trvalý, doživotní vztah. Ale stále prožívám velkou vášeň pro Ježíše a pro Jeho království. A to nejlepší na tom je, že to můžu předávat dál. 

A tak bych tu mohl vypisovat jednotlivé příběhy a jednotlivá svědectví. O tom jak se někteří lidé modlili, na něco se Boha ptali a najednou přišla odpověď skrze storýčko. Příběhy o tom, jak jsem po velmi náročném, ale zároveň krásném a požehnaném dni seděl takhle před půlnocí u počítače, sepisoval scénář a najednou čtu myšlenky, které jsem nikdy neslyšel a které pro mne byly fascinující. A nejlepší na tom je, že většinu těch příběhů neznám a ani nevím že a jak se staly. 

Zažívám teď velké Boží požehnání a Jeho velkou blízkost. A co bude dál? To nevím. Jen vím, že ať už to bude jakkoliv, tak chci být prostě jen věrný tomu co chce dělat Bůh. A tak můžeme teď společně Boha hecovat: Ukaž, co dokážeš Ty!

 

A na závěr si ještě udělám teda trochu té reklamy:
YouTube kanál zde a každý druhý den dávám do stories na Facebooku a Instagramu krátké zamyšlení.

 

Zobrazeno 892×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Nuvio